lördag 7 januari 2023

Städdag och en cykel till Felix

Gick upp 5 och våttorkade de båda sovrummen och inglasningen. Hade ändå ganska mycket på programmet inför denna dag. Några ärenden och slapp eftermiddag och kväll. Så såg planeringen ut.

Kl 9 åkte jag scooter till Carrefour och handlade det sista. Sedan hem igen och vända. Det blev en promenad till Farideh för att fika och köpa cykeln.


Uppställd inför affären. Lila också. Vi satt och fikade under ett apelsinträd i hennes trädgård i solen. Jätteskön dag. När jag åkte därifrån åkte jag förbi Micke och Karin men det verkade dött där så jag bara passerade. Jag tog en tur till Habaneras och åt lunch där. Jag ska ju inte äta på Pomodoro men nu gjorde jag det igen. 


Jag brukar inte bli mätt så denna gång beställde jag två pizzor. Orkade en och en halv och insåg att det räckt med en. Jag köpte en hoodie till också som jag ska ta med till Sverige. Sedan gick jag in på Carrefour igen och köpte en cykelkorg.


Aktuella drivmedelspriser.


Väl hemma monterade jag cykelkorgen provisoriskt med buntband. Något fäste ingick inte. Får fixa något starkare att ta med ner nästa gång. Och en pakethållare. Belysning också. Kanske skärmar. Det regnar ju så sällan här att det kanske inte behövs. Det har regnat en dag av de 42 dagar jag varit här denna gång.


Nu är alla mina tvåhjulingar under tak.

Imorgon kl 7 åker jag ifrån lägenheten för denna gång.

Inga kommentarer: