tisdag 18 oktober 2011

Efter förra inlägget hade jag en sömnlös natt. Jag hade träningsvärk och hela armarna fulla med kliande isolering men jag tänkte bra tankar. Lina somnade tämligen omgående och jag låg och vred mig.
Jag kom i alla fall på att jag ska lägga golvet färdigt i det utrymme där jag nu håller på. Min tanke var annars att jag skulle börja med bakre hallen som också är uppreglad och klar för golvläggning. Orsaken till att jag ska börja med det utrymme där jag mu håller på är att jag känner mig tryggare i det rummet. Jag ska lägga spårad spånskiva för golvvärmeslingor och har aldrig gjort det förr. Jag har fasat för det i bakre hallen men i detta utrymme känns det som en baggis. Konstigt va? Tror att det beror på att detta rum är luftigare och har bättre ljus. Jag ser mer vad jag gör och har mer överblick på något vis.

Sedan kom jag på att sensorn som ska kommunicera med värmefördelaren i pannrummet ska sitta i det blivande gästrummet istället för i halldelen.

Jag kom också på att om jag inte lägger ner en rulle med vattenrör under husgrunden nu när jag har golvet öppet fortfarande så kommer jag inte få ner de rören under huset när de ska installeras. Ibland är det bra med eftertanke och att sova på saker och ting.


Igår hade jag grävaren här för att göra färdigt gräsmattan så långt det går i år.Idag har det regnat nästan hela dagen så gräsfröna måtte väl ha fått en schysst start.

1 kommentar:

Anna sa...

Kul med en uppdatering! Jag smygföljer dig här då och då.

Jag är Miss 80's som även har två andra bloggar: www.falkblick.se och http://newyorkmybite.blogspot.com

Kan ju förstås inte mäta min NY-blogg med dina, men en start är det i alla fall! Har en sanslös längtan till NY!

Ha en skön helg!

Anna (som är mitt verkliga namn)