onsdag 11 april 2012

Mycket har hänt sedan mitt senaste blogginlägg. Lina och jag träffas inte på samma sätt längre men det tänker jag inte utveckla närmare här. Felix växer och frodas och blir, om möjligt, ännu mer viktig i mitt liv.
Renoveringen går långsamt men ibland blixtrar hantverkaren i mig till. För en timme eller så. Vårfåglarna kvittrar runt kapellet och gräsmattan jag sådde i höstas börjar växa. Jag har t o m köpt en begagnad gräsklippare som står startklar i uthuset. Den första klippningen kommer nog att äga rum runt den 17:de maj. Den 17:de maj har jag precis kommit hem från årets New York-resa.

Här i högermarginalen har jag lagt till en länk till årets New York-blogg. Jag ska försöka blogga som jag gjorde förra året. Många tyckte det var roligt att följa min tid där och blev inspirerade till att göra en egen New York-tripp. Hoppas ni finner det underhållande även i år.

5 kommentarer:

Therese sa...

Wällcome bäck to the bloggingwöörld.

Eddie sa...

Tack Therese!

SvenS sa...

Jag har saknat dig...

Tycker
SvenS

Eddie sa...

Tack SvenS! Jag har tappat lusten för mycket saker på sista tiden men nu har jag New York att se fram emot igen. Vi får se om jag hittar blogglusten där.

Anna sa...

Roligt att du är tillbaka på bloggen igen, även om saker och ting har hänt.

Ser fram emot din NY-blogg!