fredag 5 augusti 2011

Äntligen en bloggstund igen. Det har hänt ganska mycket sedan sist men ändå inget egentligen. Jag är tvungen att se igenom mina foton för att minnas. Här kommer några bilder från en blueskväll på Mastmagasinet. Charles Burton and Blue Wheel spelade.Arne Jensen ständigt på dansgolvet tillsammans med mig när det spelas blues i Kristinehamn.Frankie-boy likaså.Lina och Lars språkas vid.Lina efter ett besök i svampskogen igen. Dag Vag på torget i år igen. Teka Puck till vänster och Silversurfaren är tillbaka i bandet igen. Beno Zeno är tyvärr borta och Tage Dirty var ersatt av Per-Arne Linjal.Stig Vig med sin säregna bas.Ombord på Stöten till Sandvikarna. Lägg märke till doggelitos som sitter på durken.Felix klätterapan.

Igår fick jag ett renoveringsryck också. Några fler fönster har det inte blivit men jag köpte ett par nya arbetsbyxor igår och tänkte att: -Nu jävlar! Efter jobbet gick jag upp på taket och ordnade takgenomföringen för luftningen av avloppet. Det gick bra och blev klart samma dag... Tog bara någon timma. Sedan kröp jag under huset och tillverkade ett vattenlås på ledningen där dräneringsvatten från kompressorn till värmepumpen rinner ner i avloppet. Tidigare har det luktat avlopp när kompressorn gått men det är avvärjt nu. Gårdagen gick alltså i avloppets tecken och när jag trodde jag var färdig så började det lukta under diskbänken istället. Ikväll får jag titta om det går att täta med silikon där gammalt gjutjärnsrör möter nytt plastdito.

Nu börjar en semestervecka igen. Lina, Felix och jag åket till Norrköping och Kolmården i tre dagar. Det ska bli jätteroligt tycker alla tre. Bo på hotell och bara vara ledig.

2 kommentarer:

Lars G sa...

Mycke blues i Kristinehamn?

Eddie sa...

Tyvärr inte men när det är något på gång så brukar jag vara där. Annars är jag mycket sällan på lokal.