onsdag 22 oktober 2014

Färdigt (så gott som).

Idag när jag tittade hur sista målningen av golvet blivit insåg jag att jag inte behövde stryka en gång till. Det hade täckt ordentligt och jag var nöjd. Jag blev däremot inte lika nöjd när jag tog bort maskeringstejpen från golvsocklarna. Det följde med färg lite här och där som jag måste bättra på. Nu kan jag i alla fall börja möblera lite smått med de få möbler jag har.

Den första möbeln som hamnade i rummet var ett nyinköpt vardagsrumsbord som jag monterade ihop. Sofforna står i grannens garage men de behöver jag hjälp att bära så de tar jag in till helgen. Jag ska rensa scenen från allt som ställts upp där tillfälligt också. Det kommer att bli problem att hitta ställen att placera dessa saker på.

Nästa steg är att ta hit elektrikern igen och göra färdig elen. Jag ska också försöka få till en bokhyllebelysning. Som takbelysning vill jag använda fyra fantastiska glaskupor som jag hittat här på vinden. De saknar tyvärr själva metalldelen och jag måste försöka hitta något som passar till kuporna. I värsta fall får jag försöka få någon att tillverka nya till mig.

Jag provkörde också den lilla robotdammsugaren. Den fick ta ett litet varv innan jag beordrade den tillbaka till "basen", d v s laddstationen. Nu har jag ställt in den så den städar tisdagar och fredagar medan jag är på jobbet.

Nu kan man roa sig med att titta på lite bilder, före och efter.

Före.

Efter. Borta vid väggen står också den lilla robotdammsugaren på laddning.

Från andra hållet.

Så ser det ut nu.

De första bilderna togs den 21 september och idag är det den 22 oktober. Ganska exakt en månad tog det alltså.

Inga kommentarer: