söndag 19 november 2023

90-strecket

Min vikt står och stampar på nittikommanågonting och har gjort så över en vecka nu. Att det ska vara så svårt att få vikten att börja med en åtta. 

Jag hade en otroligt skön natt. Jag la mig kl 21 efter att ha druckit en pava vin och ätit och somnade direkt. Var uppe på toa två gånger men sedan sov jag till kl 9:30 med Sivan på armen. Det var skönt att få så många timmars sömn. Det var riktigt kallt i predikstolen när jag gick upp. Eftersom jag eldat hela kvällen igår tycks elementen stängt av sig. Det är nackdelen med att elda. Då blir det som regel kallare inomhus dagen efter. Det var minus fem ute på morgonen när jag vaknade. -29 i Sveg.

Jag hade inga planer för denna dag. Det blev en seg dag. Längdskidor på TV. Linn Svahn var tillbaka i spåret vilket var trevligt att se. Hon kom trea tror jag. När sändningarna var slut tänkte jag åka till Karlstad en sväng för att kolla in det nyöppnade Bauhaus. Som jag har längtat efter att det skulle öppna men livet har gått vidare sedan jag hade ärenden dit egentligen. Nu håller jag ju inte på att renovera och odla längre på samma sätt som för några år sedan. Klockan var runt 14 när jag gick ut och efterdrog vinterhjulen efter däckbytet och när jag kom in igen ringde en vän och hon och jag blev sittande och prata en bra stund. Jag blev stressad och ville iväg innan det mörknade. När jag satt mig i bilen tänkte jag om: -Jag tar det imorgon i lugn och ro istället, så jag åkte ner och gjorde lite ärenden i Kristinehamn.

Sedan hem till TV-fåtöljen igen och åt lite. La mig tidigt och läste.


Söndagen gick i samma melodi. Vinterstudion men idag åkte jag faktiskt till Bauhaus också. Vad folk det var! Jag orkade inte särskilt länge. Köpte en liten skruvdragare att ta med till Spanien i alla fall.

Sedan hem till fåtölj och TV igen. En arbetsvecka kvar i Sverige nu. Sen bär det iväg äntligen.

Inga kommentarer: