måndag 11 oktober 2010

Imorse kl 08:20 blev jag pinsamt påmind om att jag lovat att hålla föredrag om kapellet och min hussvamp på Rotary kl 11:30. Jag hade inte förberett någonting men efter en massa krångel med att mina foton låg på olika datorer fick jag ihop en Powerpointpresentation. Att snacka om kapellet är ju inga problem. Jag har berättat storyn så många gånger och är bekväm i rollen som föredragshållare. Bekväm kan man ju faktiskt vara om man vet vad man pratar om och att man med största enkelhet kan svara på alla eventuella frågor. Föredraget gick bra och åhörarna var nöjda. Jag åkte sedan över till Karlstad för att köpa ett verktyg på Claes Ohlsson.

Elektrikern har varit här idag och dragit fram el till tvättmaskin och tumlare, uttag för värmekabel för dricksvattenledningen in från borrhålet, uttag för villalarmcentral, uttag för takbelysning i apparatrum, uttag utomhus på baksidan för motorvärmare och dylikt och han har dragit om elen till övervåningen så den går via den nya centralen. Han har också satt upp ett uttag i köket för kaffebryggare, micro osv.

När jag kom hit från Karstad var Jörgen här och vi satt i elektronikverkstaden en stund. Jag gick ut och tog bort gjutformen runt plattan som värmepumpen ska stå på.
Nu är det bara för M.R. Kyl och Värme att komma hit och ställa dit värmepumpen. Jag måste också ringa brunnsborraren som ska sätta i värmekabeln i vattenledningen. Mäklaren behöver kontaktas också så jag får ut annons på lägenheten någon gång.

Inga kommentarer: