fredag 27 maj 2011

Ikväll blev det stressigt när Felix hade avslutning på rytmiken och sedan en match i fotbollsklasskampen.Här står han och sjunger. Fotbollsmatchen slutade 1-1 men Felix verkade inte bry sig så värst om resultatet. Huvudsaken verkar vara att få sparka boll.
När vi kom hem spelade vi lite "Angry birds" som jag laddat ner till min iPad och sedan blev det macka med stekt ägg för filuren och filmen "Avatar". En otroligt vacker film som jag tittade på på flyget hem från New York.
Jag har också specialutrustat vår tandemcykel ikväll med en drickaback på den främre pakethållaren. I backen ska Linas små doggar sitta när vi är på cykelutflykt.

Det funkade inte att blogga igår så texten ovanför detta är gårdagens inlägg. Idag efter skolan åkte vi till stan och gick på "Fastingen". För er som inte är från Kristinehamn så är Fasringen ett jippo i staden med tivoli, nasare och sådant. felix var inte intresserad av karuseller utan tog endast en sockervadd. Sedan åkte vi hem och fick besök av goa lilla Lina.Lina och Felix spelade Smurfs village på Linas iPhone. Jag laddade ner spelet till min iPad och sedan spelades det hela kvällen.


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

NAGS sa...

Oj. Du vet att Smurfs Village är ett ont betalspel som gjort många barnfamiljer olyckliga? Köp för guds skull inte något i spelet!

Kul att du är tillbaka i landet förresten :)

/A

Eddie sa...

Tack A! Här köps inget! Här odlas det och tjänas ihop till hus och dylikt. Jag ska för säkerhets skull prata med Felix om det.

Tack för varningen!