onsdag 1 juni 2011

Det är svårt att blogga nuförtiden. Jag har inte så mycket att delge omvärlden eftersom jag och Lina håller på att upptäcka allt fler vackra sidor hos varann. Vi umgås så mycket vi kan och pratar och pratar. Den enda gången jag har tid för att blogga är egentligen när Felix somnat och innan jag själv somnar de kvällarna han är hos mig. Ikväll är en sådan kväll. Men detta är en stor kväll för mig, Lina och framför allt Felix. Det är kvällen före morgonen då vi tre ska åka till Liseberg. För Felix är det stort eftersom han har längtat tillbaka dit sedan vi for därifrån förra året. För mig och Lina blir det en intressant resa eftersom vi ska sova ihop tillsammans med Felix för första gången. Felix är väldigt förtjust i Lina och det är ju bra det. De två kommer att ha jätteroligt i Göteborg. Jag också förstås men kanske mest de två. De upptäcker varann just nu.

Vad gäller kapellets fortsatta renovering så står det stilla just nu. Jag har just tagit beslut att inte bygga något uthus i år. Istället ska jag göra klart de utrymmen där jag påbörjat upprustning. Jag har kommit underfund med att jag inte kan vara överallt på en gång och rusta. Det har snickaren påtalat ett antal gånger men jag har inte lyssnat på honom. Nu har jag en mera realistisk syn på saken. Det beslutet kom till mig på Chelsea hotel i New York. Jag satt i sängen där när jag kom på det. Konstigt...

Jag har beställt massor för att fylla upp tomten på framsidan. Grävare är vidtalad och kan komma i slutet av nästa vecka för att jämna ut massorna. Men än så länge finns inte dessa massor här så vi får se. Elektriker är också vidtalad för att koppla in AC:n som en fast installation.

Nu hoppas jag som de flesta på lite värme så det går att vara ute och umgås. Det har allt varit en kylig vår som förhoppningsvis får följas av en ljum sommar med stilla kvällar i trädgården. Snart börjar ändå sommarsemestern för mig, Felix och Lina.

3 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Haha, ja man är ju rolig på det sättet: man kan absolut inte låta andra tala om vad som är bra, utan man måste tro eller tycka att man kommer på det själv. Fast det spelar ingen roll egentligen, bara insikterna kommer någorlunda fort. (Ovanstående betyder alltså att jag i princip håller med både din snickare och nu också dig om att det kan kännas skönt att bli klar med åtminstone en del projekt innan man drar igång fler.)

Eddie sa...

Jag bara glider runt nu med Lina och det verkar bli så ett tag till. Smekmånaden är inte över än och som det ser ut nu kommer den aldrig att att ta slut. :-)

Miss 80's sa...

Härligt att läsa om er lycka! :-) Vilken tid ni har framför er!

Själv har jag nyligen firat 16-årig bröllopsdag. ;-)

Ha en härlig fortsättning på helgen! (Uppdatering på 80-talsbloggen kommer i veckan.)