fredag 22 oktober 2021

Inslaget på TV

Jag tyckte inslaget blev jättebra. Hon lyckades fånga stämningen som råder här i kapellet på ett bra sätt. Det var intressant att inslaget på TV-nyheterna var så annorlunda från det de lade upp på sin webbplats.

Dessutom skrev hon att inslaget i sändningen kl 18:33 skulle vara längre än inslaget på nyheterna under dagen.

På webbversionen var Sivan med också.

Nu börjar jag avveckla hemmakontoret för denna vecka. En arbetsvecka kvar nu innan Prag och jag tittade lite på "En plats i solen" på fyran där de tittar på boende i Orihuela och Villa Martin. Platserna ligger nära Torrevieja. 

Igår försökte jag boka bord för en nyårsmiddag för mig och "L" på en kvarterskrog (Casa del Mar). Jag skrev på engelska. Jag fick svar att de inte ännu bestämt om de ska ha öppet då. De svarade på spanska. Jag skrev ett svar att jag kontaktar dem när jag kommer ner den 11 december. Jag svarade på spanska med hjälp av google translate. Jag skrev också till en annan kvarterskrog (Santa Maria) och frågade samma sak. 

Det ska bli så roligt att utforska en ny trakt i världen där jag aldrig varit förut. Paella och Sangria. Tapas och färsk frukt. Iskall lageröl och kalla vita viner. Jag ska banne mig prova att dricka Cava också när jag befinner mig i ursprungslandet. Lite drygt en månad kvar.

Inga kommentarer: