onsdag 10 augusti 2022

Noteringar:
- Kokade ägg igår. Bäst före 28 augusti men de smakade svavel så jag fick kasta allihop.
- På tal om ungdomar som sparkade på fågelungar på nyheterna igår. Det känns förargligt att erkänna -  men när det handlade om måsungar kändes det inte lika mycket. Är det bara jag som tänker så eller är ett liv ett liv oavsett i vilken kropp? Jag kan inte låta bli att tycka mer synd om andungar än måsungar. Tyvärr.

Fortfarande trött. Fick paket från Amazon idag igen. 


En stor musmatta.


Och ett 20-pack med hörselproppar. Nu ska jag väl ändå kunna stänga ute den där jävla omvärlden som bara tränger sig på hela tiden. Hehehe!

Suttit vid datorn hela dagen. Mulen förmiddag men sedan sprack det upp och blev lite soligt och jättevarmt. 


Köpte oliver på Lidl idag. Faktiskt bland de godaste jag ätit. Köttiga och smakrika. Det är svårt att hitta riktigt goda oliver som man inte tröttnar på tycker jag. Jag ska kolla på Lidl i Torrevieja när jag kommer ner också. Jag har testat några olika sorter från Carrefour i Torrevieja men inga jag direkt föll för. Underbart att ta några kylskåpskalla oliver ibland.

Jag har börjat gå in där ibland numera sedan jag börjat handla på Lidl och Aldi i Spanien. Tidigare har jag inte haft något behov av något annat än Maxi.

Felix kom hit och fick kvällsmat och lånade med en kylväska som går på el. Deras kylskåp i nya lägenheten går inte igång.

Inga kommentarer: