söndag 26 februari 2023

Blå himmel, strålande sol men...

Blå himmel, strålande sol men isig västlig vind. Det blåser så kallt att det inte går att ligga i solen. Idag när himlen är fri från caliman också. 


Jag började med att lägga mig inne i lä. Det gick inte särskilt länge innan jag började hamna i skuggan. Dessutom blev det fruktansvärt varmt i glashuset.


Jag flyttade ut och byggde ett vindskydd. Det funkade riktigt bra och jag låg och slumrade och njöt. Jag gick in med jämna mellanrum och kollade sprintstafetter. Damerna vann och herrarna kom fyra.


Jag stekte mig en korv till lunch.

Jag beställde dagstripper till veckan med de rosa bussarna. Inget krångel med att försöka få ihop resor med byten på olika ställen. De här bussarna går direkt till de destinationer som de erbjuder. Man kliver dessutom på bussen vid Carrefour. Jag behöver inte krångla mig in till stan ens. Imorgon måndag ska jag jobba. På tisdag ska jag åka till Alicante. På onsdag är det marknadsdag i Benidorm och då hänger jag med på en dagsutflykt dit. På fredag ska jag till Atea och Calpe på heldagsutflykt. Det blir en bra avslutning på denna vistelse. Till helgen kommer också Micke och Karin. Det blir trevligt att träffa dem igen.


Mycket god korv. Jag fotograferade etiketten så jag vet vad jag ska köpa igen.

Jag gick bort till "närkinésen Wang" men han hade också stängt. Jag tänkte ut en lösning för att torka lakan när jag solade här förut men då behöver jag tvättlina och blev så irriterad när jag inte kunde testa min plan direkt. Jag ska tvätta lakan imorgon och får sticka och köpa tvättlina på morgonen. En bättre, rymligare citruspress behöver jag också. Jag får kolla hos storkinésen.

Inga kommentarer: