torsdag 15 oktober 2009

På söndagens långkoksafton ska vi försöka ställa upp en musikanläggning utomhus om vädret tillåter. Vi hade då tänkt att spela vinylskivor i höstkvällen. Det blir lite stillsam musik åt jazzhållet bl a. Vi får se om vi orkar dra ut prylarna. Annars kommer det gå att lyssna och titta inomhus.
Ni som inte sett inbjudan kan scrolla ner bland inläggen så kan ni se vad det handlar om. Denna söndagseftermiddag kommer trädgårdsgrytan att invigas men det kommer att bli fler långkok i kapellet.
Jag kokar tolv portioner och jag får vara lite försiktig med portionsstorleken i början eftersom jag inte riktigt vet om någon eller flera kommer. De som är kvar till slutet på kvällen kanske kan få sig ett riktigt skrovmål på det som finns kvar innan kvällen avslutas.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter gott. Synd bara, att jag bor så långt ifrån.
MVH
Kludden

Anonym sa...

Du har inte tänkt på att nån av dina grannar tar illa upp?
Ska du på nått sätt bli klar med kapellet bör du nog fokusera mer på bygget än alla dina andra projekt....Följer din blogg med intresse...

Eddie sa...

Varför skulle någon granne ta illa upp för att jag kokar lite gulasch i trädgården? Att någon spelar musik utomhus är sådant som tillhör ens liv när man har grannar.
Jag har inga tysta grannar i närheten som skulle kunna ta illa upp. Alla håller väl på med olika sysslor utomhus som låter. Någon nere på gatan har glada barn som låter när de hoppar studsmatta. Någon annan kapar ved någon gång och en tredje kanske spikar på ett gammalt uthus.

Jag fokuserar på precis vad jag vill i mitt liv. Det är det som är det fina, förstår du. Att ingan annan ska bestämma i vilken takt saker och ting ska utföras. Jag har ingen som helst brådska. Kapellet kommer nog aldrig att bli riktigt klart och varför skulle det bli det? Jag har en massa drömmar, idéer och projekt som jag försöker förverkliga.

Jag tänker ha fler tillställningar i trädgården. Så ofta jag kan och känner för det. Jag kommer också att spela musik med betydligt starkare ljudnivåer än det som planerats till söndagen. Skulle gärna vilja ha en utomhuskonsert på baksidan till sommaren, bl a.
Min närmaste granne har ett företag inom transportbranschen och han startar bilar och pysslar dygnet runt. Jag hör detta men det tillhör ju liksom mitt kommande boende och det är väl inget mer med det. Det är väl roligt att det är lite rörelse bland husen.

Therese sa...

Jag anser att det är bättre att ha en massa projekt och drömmar och hälften blir av och blir verklighet än att inte ha några drömmar och projekt alls.

Det är väl bättre att fokusera på att må bra än att slutföra saker för att andra ska bli nöjda.
Och har man inte problem så skaffar man sig problem om man är så brydd av andra.

Ha det bra och dröm vidare.

FrkLugn sa...

De enda som kan ta illa upp är de som blir avundsjuka ...