lördag 3 oktober 2009

Tennisträning (lek) med Felix i morse. Han är duktig med boll men jag själv är inte så förtjust i idrott. Jag tycker inte alls om idrott. Jag avskyr faktiskt idrott. Om det var OS i trädgården utanför kapellet, skulle jag inte gå ut och titta.


Jag kommer dock inte avråda Felix från idrott. Vill han så får han.


Sedan blev det skivmässa i Björneborg. En höstgrej som är ett måste för mig. Det är trevligt att bläddra bland vinylskivor och få med sig en hög musik hem. Man får mycket musik för pengarna. Jag går gärna i backarna med 20-kronorsskivor. Då kan jag prova ny musik som funnits i periferin i mitt liv. Jag köper nästan uteslutande skivor med artister som jag tror att jag kanske kan ha behållning av. Ibland köper jag för att omslaget ser ut att signalera en musik som jag gillar.
Idag köpte jag t ex en platta med Lou Reed. Jag har ju alltid vetat att han finns men har aldrig egentligen lyssnat till honom. The Marshall Tucker Band åkte med, liksom Albert King. Albert King har jag dock några cd-skivor med.


Felix har också fler strängar på sin lyra. Han är ju även en hejare på Lego.
Detta är hans senaste skapelse, "Ispalatset". Givetvis finns ett antal finesser på palatset. Detta byggde han en morgon innan jag vaknade.

Resten av dagen tillbringade jag i kapellet och satte på värmen i lödverkstaden. Jag har köpt en liten värmefläkt som ska hålla elektroniken torr i vinter. Kompisen Thord flyttade in i kapellet också. Han ska också sitta och löda med mig och Jörgen. Vi beredde en lödplats till honom så nu är vi tre däruppe.

2 kommentarer:

Anders sa...

Stiligt bygge!!!

Eddie sa...

Ispalatset är klart inspirerat av farkosterna i Star Wars. Det är en farkost som kommer att flyga i rymden, kraftigt bestyckad med laserkanoner. Hela farkosten är också ihålig och påminnen om hästen från Troja. På utsidan finns fällor om någon fiende skulle få för sig att äntra ispalatset.