torsdag 2 april 2009

Mbn/2009:148

Så heter mitt ärende hos stadsbyggnadskontoret. Idag lämnade jag in bygglovsansökan och bygganmälan för de närmast kommande projekten. Jag behöver komplettera med en kontrollplan och det har jag tänkt göra på måndag.

Våren är här och vinterns halkbekämpningsgrus sopas upp från stadens gator. Även här på innergården nedanför min lägenhet sopas det. Vid kapellet går tjälen ur som bäst och smältvattnet rinner ner på Filipstadsvägen. Undrar om någon fågel varit framme och undersökt någon av holkarna ännu?

Jag sitter här tillsammans med min son. Han tittar på Hanna Montana på TV och jag begriper inte vad han ser för roligt i det. Imorgon fyller hans mamma år och vi har förberett en present.

Jag var väl lite inblandad måste jag erkänna. Inte i skrivandet men väl vid bokstaverandet. Imorgon blir det lite kapell igen.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Ingen fågel siktad än, men imorse hängde det en ekorre upp och ner på den holk du satte upp vid vägen - hoppas att ingen hunnit flytta in, ekorrar i all ära - men i kombination med fågelbon är de inte uppskattade hos mig.

Vilket fint paket grabben fick till - skulle tro att hans mamma blir minst lika glad för omslaget som för själva presenten, det är alltid roligare att få nåt som är personligt.

Eddie sa...

Hmm, ekorre! Inte bra! De ska ju iofs leva de också men de kan väl hålla sig till kottar.

Mamma blev glad! Hon skulle klippa ut texten och spara den.