lördag 16 maj 2009

Hälsade på en kompis i förmiddags som varit i Woodstock. Han var där 2006. Vi tittade på bilder från platsen och en liten filmsnutt. Kanske är det så att hans familj och jag är de enda i Kristinehamn som varit där (om jag nu kommer dit förstås). Om någon annan kristinehamnare varit i Woodstock så vore jag tacksam om det meddelades här. Då startar vi en klubb!

Bar en väldig massa brädor i kapellet idag. Jag håller på att tömma prediksalen på slöjdvirke. Mycket av virket går till ved men jag hittade mycket ämnen för att ersätta de murkna bjälkar som jag har under golvet. Nåväl, nu ligger virket på gården under en pressening istället för inomhus. Nu får jag in mera ljus också när fönstren frilägges.

Det är nog svårt att förstå denna bild. Det har alltså varit virkesställ och allt eftersom jag tömt detta så har jag sågat av de tvärslåar som virket legat på. I slutänden ska jag även ta bort "spirorna" så jag kan flytta all bråte närmare väggen helt enkelt. Det kommer att ge mera golvyta i prediksalen.

Nu sitter jag och tar en pilsner. Jag somnade nyss i fåtöljen till tonerna av Allman Brothers, Live at Fillmore East. Pilsnern jag hade i knät var alldeles varm när jag vaknade.

Det tar på krafterna att ha ett kapell, men herregud vad gott jag mår!

Inga kommentarer: