lördag 23 maj 2009

Jag fick en gräsklippare av en kompis idag så nu har jag klippt runt kapellet och jisses vad trevligt det blev. Jag fortsatte att riva virkesstället som suttit längs hela långväggen inne i prediksalen. När det var gjort kunde jag flytta en svarv och en hyvel intill väggen så jag får mera golvyta.
Imorgon ska jag försöka göra en stor ommöblering och frilägga mer ytor. Det kommer en kille från Örebro och hämtar en av hyvlarna också.

Sitter nu och tar en pilsner och lyssnar på musik. Nyss spelade jag en platta med "Cactus". Lite okänd proggrupp. Nu snurrar en platta med Caravan, "In the land of grey and pink" från 1971.

Vilken musik som skapade i slutet av 60- och början av 70-talet. Önskar jag varit med mera då.

Jag skriver listor på skivor jag ska titta efter i NYC. Det är lite billigare med skivor där. Jag har med mig en cd-freestyle så jag direkt kan lyssna på det jag köper.

Såg också att "Rock ´n´roll Hall of fame" öppnat i NYC.

http://www.rockannex.com/home

Dit tar jag en tur om det inte är för mycket folk. Jag reser ju i musikens spår. Det är huvudskälet till att jag åker till NYC.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varken Cactus eller Camel är okänd för rockers som växte upp under 70-talet.Hittade du någon Gong platta, kanske Iron Butterfly skulle kunna var någon oxå?

/08:an

Eddie sa...

Har inte kollat Gong än. Iron Butterfly har jag en platta med faktiskt.