tisdag 26 maj 2009

Nu börjar resefebern göra sig påmind. Var uppe en snabbis till kapellet idag och sade adjö. Grabben sover hos mig i natt och jag fick känning av separationsångest ikväll. Som tur är bekommer inte min frånvaro honom ett dugg vad det verkar.

Nu börjar jag tänka på vad jag gör sista gången hemma på ett tag. Ikväll rakade jag mig, nästa gång blir i New York. I natt sover jag här, imorgon sover jag på vandrarhem i Stockholm, o s v.
Resväskan är packad men inte stängd. Jag kommer på små saker då och då borde med i packningen. Ibland viktiga saker och ibland överföldiga dito som då får stanna hemma.

Idag har jag gått med stegräknare här i min Kristinehamnsvardag. 7688 steg fick jag ihop. Det är då alltså under den tid jag har haft byxorna på mig. Det känns som om jag gått lika många steg här hemma ikväll i mina kortbyxor. Det blir fler steg per dag snart.
Imorgon jobbar jag nog inte riktigt full dag. Tåget till Stockholm går någon gång mellan 16 och 17 och jag måste nog ta ett varv till här hemma innan jag stänger väskan inför avresan.
Det kan ta några dagar innan jag skriver nästa inlägg. Jag landar i New York på torsdag kl 19:10, svensk tid.

Vi hörs!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Ha en riktig trevlig resa.
Mvh Sarah

Eddie sa...

Tack Sarah, det ska jag!

Ilona sa...

Oj oj oj...nu har du ju redan åkt.
Önskar dig en riktigt trevlig resa:)

Ilona