onsdag 25 augusti 2010

Äntligen landat på ett hotellrum på Sky City Arlanda. X2000 har krånglat igen eller rättare sagt ett godståg med lokfel har stått i vägen för mitt tåg. Jag åkte från Kristinehamn 17:37 och var framme i Degerfors 18:30. De som skulle byta i Hallsberg och åka vidare till Malmö, fick snällt följa med tåget till Tokholm och åka nattåg därifrån. Surt. Jag skulle ju inte byta mer än till Arlanda Express så för mig gick det bättre.

Jag var jättehungrig när jag kom till Tokholm och åt på Pizza Hut i vanlig ordning. Tok sedan expresståget till Arlanda och träffade två av mina resekamrater i hotellbaren. Jag tog en öl (69:-) och sedan var det dags att checka in på hotellet. Jag ska strax gå till sängs. Väckning är beställd till 05:00 imorgon bitti. Planet lyfter kl o7:00.

Imorgon bitti kl 09:00 släpps biljetterna till Roger Waters i Globen den 4 maj. Då är jag på väg in för landning i Bryssel och får tåla mig med min biljettbeställning tills jag kommer åt nätet nästa gång. Förhoppningsvis blir det direkt när vi kommer till hotellet i Bryssel. Jag ska bo på Metropole hotel.

Inga kommentarer: