tisdag 31 augusti 2010

Har hållit på med golvet i apparatrummet hela dagen. Isolerat och skruvat spånskiva. Jag har även gjort hål för vaskavlopp och monterat en golvbrunn.
Här är avloppet för vasken. Avloppet för tvättmaskin och tumlare ska komma in från vänster. Två prisolrör sticker också upp på ömse sidor om avloppet. Det blir varmt och kallt vatten till blandaren vid vasken.
Det är lite pyssligt när det går en massa rör där isoleringen ska ner. Jag har skurit till skivor och sedan kluvit dem och låtit rören ligga som i en dubbelmacka. Här förbereder jag en dubbelmacka. Underst isolering, sedan rör och därefter täcker jag med isolering.

Jag tror det är dags för en liten rundtur i kapellet. Åtminstone så läsarna kan förstå vart i huset jag är och håller på.
Här står jag nedanför trappan utanför ytterdörren.
Nu står jag i dörröppningen och fotograferar in i blivande kök (nuvarande elektronikverkstad).
Här har jag gått igenom blivande kök och fotograferar det som kommer att bli en hall eller passage. Till vänster i detta rum ska jag slå upp en vägg och bygga ett gästrum. Till höger finns vedspis och en gammal kökspanna. De ska båda få vara kvar och minna om svunna tider. Jag ska också bygga ett skafferi i denna del.
Här står jag på tröskeln till bakre hallen. Ytterdörren till baksidan är rakt framför oss och vi har snart passerat genom hela huset. Vi har hittills gått rakt fram mmn snart ska vi svänga 90 grader åt höger. Man kan se skymten av den gulgröna apparatrumsväggen i dörröppningen.
Här har vi avancerat fram ytterligare och står och tittar in i apparatrummet. Golvbrunnen är i stort sett färdig att montera.
Golvbrunnen.
Nu har vi klivit in i apparatrummet och vänt oss 90 grader åt höger igen. Rakt fram ska tvättmaskin och tumlare stå. Efter högerväggen ska en bänk med vask placeras och rören som sticker upp ur golvet till vänster ska kopplas ihop i en golvvärmefördelare.
Här står vi där tvättmaskinen ska stå och har vänt oss helt om. Dörren till vänster var där vi kom ifrån.

Felix rinde ikväll och var sjuk. Jag kommer att vara med honom imorgon och är inte säker på att det blir något gjort i kapellet. Jag skulle behöva till Karlstad och handla lite grejer. Vi får se hur sjuk han är. Vi kanske kan ta en tur på eftermiddagen.

Inga kommentarer: