onsdag 6 april 2011

Denna dag har varit underbar och jobbig. I morse vaknade jag hos älskade lilla Lina och vi hade en fantastisk förmiddag. När jag kom till jobbet vid lunch hade jag en fruktansvärd hjärtklappning och under dagens båda inplanerade möten var det oerhört jobbigt. Det är något som gör att jag får hjärtklappning när jag är där eller närmar mig jobbet. Hoppas jag får ordning på detta snart. Som tur är ger mitt privatliv med Lina energi så jag klarar att gå dit just nu. Annars vet jag inte hur det skulle gå.

När jag kom hem från Lina i förmiddags var M.R Kyl och Värme på plats och installerade en stationär AC på övervåningen.

Så här ser installationen ut.

Jag har också tagit mått på uthuset inför kommande bygglovsansökan för tillbyggnad av uthus. Jag vill gärna ha in ansökan innan nya Plan- och bygglagen träder i kraft den 2 maj då man kan befara att avgifterna höjs.

Felix har spelat Guitar Hero och gör verkliga framsteg. Efter att ha tittat på "Mästerkocken" på TV somnade han gott ikväll.

Jag har nu också skrivit ut alla biljetter och bokningar inför min New Yorkresa. Om exakt en månad är jag där.

3 kommentarer:

Lars G sa...

Var rädd om din hälsa! Stress på jobbet är inte nyttigt.

Miss Gillette sa...

Med tanke på att du tydligen satt och sov utanför rytmiken i eftermiddags tror jag att sömnbrist kan vara en betydande delförklaring till hjärtklappningen. Det har ju i och för sig trevliga orsaker och lär väl också avta efter några månader, så du behöver nog inte oroa dig överhövan.

Eddie sa...

Hoppas DEN sömnbristen aldrig kommer att avta!