onsdag 13 april 2011

Jag glömmer bort att blogga ibland nuförtiden. Det är absolut inte så att det inte händer något i mitt liv värt att skriva om. Snarare tvärt om men det är också svårt att hålla en rimlig ton i bloggtexten när ens innersta är som ett kärleksfyrverkeri. Drömmar och längtan präglar väl min tankevärld just nu. Kapellrenovering får vänta lite.

Felix och jag var nere på stan efter skolan. Det var vårmarknad igen med allt vad det innebär. En nyhet för i år var att man kunde köpa en ballong med helium för tjugo kronor. Det var en vanlig simpel ballong som inte ens knöts eftersom grejen var att barnen skulle andas in heliumet för att sedan prata som Kalle Anka. Undrar om det är okej att sälja heliumgas på det viset. Jag minns en midsommar för många år sedan när jag var på en fest där det fanns en stor heliumtub. Vi pratade som Kalle Anka allihop hela kvällen. Festen hölls på en bakgård i ett industriområde här i staden och det var långt ifrån den midsommaridyll man normalt föreställer sig. Men kul var det.

Vi åkte hem till kusin Victor ikväll för fortsatt Legobygge och vi kom hem till kapellet lagom till "Mästerkocken" som Felix så gärna vill se. Han orkade inte se hela programmet utan somnade strax före kl. 21.

Jag beställde en övernattning i stuga i Göteborg för Felix, Lina och mig. Vi ska åka till Liseberg alla tre i pingsthelgen. Det är ytterligare ett steg för att Felix och Lina ska lära känna varann bättre. Det kan vara en svår och känslig sak att introducera en kvinna i en pappa-gosse-relation. Jag har hittills inte gjort det för jag vill inte att Felix ska bli "rutinerad" på det området. Jag ville först vara säker på att kvinnan var helt rätt för mig och det har jag blivit med Lina. Det är väldigt viktigt att Felix tycker om Lina. Det skulle vara en tragedi om han inte accepterade henne och det skulle jag verkligen inte vilja hantera. Lina är otroligt förståndig när det gäller dessa svåra saker och det känns underbart bra.

8 kommentarer:

A sa...

Åkte förbi Kristinehamn idag, på väg till Sunne. Passerar hemåt igen på fredag eftermiddag. Om du är i faggorna runt 16 skulle det vara roligt att titta förbi! Behöver vägbeskrivning isf. Tror jag har ditt mobilnr!

/A

Eddie sa...

Typiskt att jag är i Tokholm då...

Det var ju synd! Jag kommer inte hem förrän halv 8 heller.

Hoppas det blir fler tillfällen!

Anonym sa...

Äschdå, sabla stockholmare. Men jag lär besöka Värmland fler gånger i jobbet!

/A

Lillstrumpa sa...

Ja vad trevligt med stugmys!! Felix och Lina kommer få väldigt kul på Liseberg, det finns det ingen tvekan om hos mig :D Ha en trevlig helg. För våran del ska den avnjutas i Berlin med god mat och dryck i fint väder hoppas vi på!

Eddie sa...

A: Lova att du hör av dig då! Det kan ju inte skita sig varje gång.

Lillstrumpa: Ja, Lina och Felix går bra ihop än så länge som väl är! Vi har varit väldigt försiktiga med kärleken när han är med hittills men den dagen kommer då vi kommer att kramas och pussas i hans närvaro.
Det vill jag verkligen att han ska växa upp med för i min uppväxt såg jag aldrig kärlek mellan vuxna. I min omgivning vidrörde helst inte ens någon annan. Däremot förtalade de varann så fort de kom åt. Hemskt egentligen...

Eddie sa...

Ha det så gott i Berlin Lillstrumpa och drick mycket öl. Glöm inte att fråga om dom tar Visakort först bara. Det är många ställen som inte gör det.

Marita sa...

Jag är oxså övertygad att ni kommer att få det mysigt i Göteborg.
Ni verkar så vettiga i era beslut!
Ha en skön helg.


Kram

Eddie sa...

Detsamma Marita!