lördag 16 april 2011

Lördag med skogsfrukost.
Sin vana trogen vill Felix ha smörgås med ost, majonäs och aromat. Jag tog en likadan då det är jag som lärt honom denna påläggskombination.

Vi åkte till Maxi och handlade efter det och åt korv med bröd till lunch. Jag skjutsade Felix till Albin. Albin med familj och Felix åkte och deltog i en "kakbuffé" där man fick äta så mycket kakor men ville. Felix åt tydligen fyra stycken och en tårtbit. Sedan åkte de till Stora Valla för att se Degerfors spela fotboll. Det där är inget för mig och jag hoppas väl egentligen också att inte heller Felix blir sportintresserad. Jag begriper inte det där med sport och vad det ska vara bra för.

Jag passade på att rusta i kapellet. Lade klart takpannorna som inte låg på plats efter skorstensbygget och städade lite på baksidan. Per kom upp och vi fortsatte att tömma prediksalen på saker som lika gärna kan stå i uthuset. Jag tände en brasa också och eldade upp gammalt virke. Jörgen kom och vi ställde upp högtalare på scenen och spelade musik.

Lars Calais kom upp med öl och en gitarr och Per och Jörgen mickade upp honom så han kunde spela lite sköna toner.
Det är trevligt att höra Lars spela och det kommer att bli mera av det i kapellet i sommar.
Felix kom hem från fotbollen och var alldeles begeistrad. Han hämtade sin gitarr och Lars lärde honom två ackord att öva på tills nästa gång.

Lina kom också och Felix och hon spelade Guitar Hero en stund. Nu är det kvällen och Felix sover. Jag ska ta en macka och ringa älskade lilla Lina snart.

2 kommentarer:

Gunnar sa...

är det en Steel pulse halsduk där i bakgrunden? min har tjänstgjort på en snögubbe i vinter.

Eddie sa...

Jajjamen! Från turnén "True Democracy" 1982. Jag har för mig att jag såg dem i Köping.