onsdag 20 april 2011

Livet går sin gilla gång i kapellet och lägenheten. Lina och jag kommer allt närmare varandra och det känns  helt fantastiskt. Nuet är underbart och allt tyder på att vår framtid blir ännu bättre.
Jag har börjat röja i uthuset. I ett av utrymmena har jag inte varit så mycket. Anledningen till detta är helt enkelt att det varit så mycket skrymmande bråte därinne. Här ses en del av det som påträffats därinne. En del har jag tänkt elda upp på gården så som gammalt virke och trästammar. Trästammarna var en gång tänkta att använda som slöjdvirke. Det ser man eftersom ändarna är limmade eller vaxade för att virket skulle torka långsamt och inte spricka. Resten, dörrar, spånskivor och dylikt går till tippen. Utrymmet var mycket större än jag trott och blir perfekt att vinterförvara kommande trädgårdsmöbler i. Det var Linas idé faktiskt.

Ikväll ska jag göra ett inlägg i New York-bloggen också. Titta in lite senare genom att klicka på New York 2011 här till höger.

6 kommentarer:

Görel sa...

Om det är en av trädstammarna som syns på bilden så ser det ut som om det skulle bli en perfekt huggkubbe.

Eddie sa...

Det är min huggkubbe du ser, Görel. Stammarna var mer från äppelträd, syrén o s v.

Miss Gillette sa...

Men bykgrytan sparar du väl och planterar saker i?

Eddie sa...

Bykgrytan ska jag spara. Likaså själva kaminen som omsluter bykgrytan. Jag vet inte vad en sådan kallas för det är ju knappast en tvättmaskin ;-)

Miss Gillette sa...

Jag har faktiskt också en sån stående ute i skogsbrynet, men den har jag tänkt dra på lite Pansarol och sätta blommor eller nåt i. Man behöver dock ett kärl att ställa i, men jag vill inte sätta i bykgrytan för den växer det ju annat i ... Himla I-landsproblem. ;-) Men jag löser det.

Eddie sa...

Bygg en botten i kaminen då. Det blir jag tvungen att göra. Fyll upp med några tegelstenar eller vad som helst. Då får du ju en fin dränering. Bykgrytan måste jag ju göra hål i för dräneringens skull om jag ska odla i den.