lördag 27 mars 2021

Första kaviaren i "Kalles-sviten"

Kalles kaviar är numera en hel serie olika. Jag minns nog bara "original" och dillkaviaren sedan förut. Nu finns det ju flera olika uppenbarligen.
Det är många år sedan jag åt kalles. Jag har allt som oftast köpt billigare sorter och om jag har tänkt lyxa till det har jag köpt Ejderns.


Först ut här är "Kalles Guld". Mina förväntningar var skyhöga. "Guld". Jag trodde den var något särskilt men icke. Jag blev fruktansvärt besviken. T o m rent av förbannad när jag smakade den.

3 kommentarer:

Cre8iv sa...

Håller med Dig Eddie!! Konstigt nog drog jag samma slutsats för några dagar sedan. Mycket förvånad!!! Förr åt jag nästan bara Kalles och tyckte den var god!! Nu hade jag pressat ut det sista i en tub med ICAs kaviar till ett ägg, så jag fortsatte med Kalles till det andra lunchägget, men den smakade ju ingenting!!! Helt smaklös, medan ICAs smakade både lite fisk, var saltare och hade mild röksmak!!
Keep up the good Kaviar-work!!! 👌

Cre8iv sa...

PS: Jag hade Kalles Originalkaviar, inte guldvarianten!

Eddie sa...

I morse åt jag Kalles Guld igen. Jag är ju tvungen att få slut på tuben. Jag ser fram emot att öppna en ny sort om några dagar igen.