söndag 30 november 2008

Det blev inget jobb i kapellet idag heller. Kompisen och jag blev sittande på övervåningen och började löda och bygga på våra förstärkare istället. Här sitter jag och flätar kabel som ska ingå i internkablaget.

Det har varit en fantastiskt trevlig dag i kapellet. Vi började med färdiggjorda frukostmackor från ICA Maxi. Mackor med mycket fett klet på.

Sedan lödde vi under tystnad och lyssnade på musik.

Imorgon SKA jag under huset. Det är bara det att det är så mycket roligt att välja på så jag inte vet vart jag ska börja.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eddie!
Du har ett helt hus att ta hand om och så sitter du och flätar kablar!!
Nä skämt o sidor, att sidan är intressant är som din tråd om högtalaren. Många tittar men skriver inget. Fortsätt skriva.
Jobba på.
mvh
Kludden

Eddie sa...

Ombyte förnöjer, Kludden! Jag trivs så gott i mitt kapell och inga arbetsuppgifter bär mig emot. När min kompis Jörgen är i huset och pysslar med elektroniken har jag dock svårt att hålla mig därifrån. Han är ju den kunnige av oss två när det gäller elektroniken.
Vi bygger ju ett varsitt försteg och jag vågar inte låta Jörgen komma för långt före mig i projektet. Vi sitter däruppe och myser så jag får passa på när han är där. Vi trivs bra tillsammans i vår gemensamma strävan mot det totala välljudet som en gång ska fylla prediksalen med exprimentella toner från Woodstocktiden.