söndag 2 augusti 2009

Det händer inte mycket med vare sig kapell eller liv i övrigt. Ifredags fick jag ett ryck och tog cykeln till torget för att se Packmopedartisterna genomföra sitt framträdande här i Kristinehamn. Musiken var väl OK men ljudet var bedrövligt dåligt. Jättemycket folk och framförallt roligt folk som man inte träffar på krogen så ofta. Avslutade kvällen i glada vänners lag på en av stadens restauranger.
Lördag blev en riktig slappardag. Var inne i stort sett hela dagen men framåt kvällningen gjorde jag ett nytt krogbesök. Satt och läppjade på ett par pilsner men drog hem när ungdomarna vällde in runt klockan 23.
Idag har jag varit hos Bo Hansson Karlskoga. En hi-fi-profil av guds nåde. Vi var ett grabbgäng som diskuterade ljudupplevelser och lyssnade på en nytillverkad förstärkare som är tänkt att komma ut på marknaden inom kort. Jag och Jörgen bjöd in M, långväga ljudnörd från Stockholm, att lyssna på Jörgens anläggning. Ett studiebesök till tomteverkstaden i kapellet ingick också.
Hämtade sedan Felix hos hans mor. Imorgon ska vi hälsa på en kollega i Småland och vara där några dagar. Vi laddar för bad och sol men vi får väl se...
Det ska bli så roligt att göra en liten trip med Felix igen. Han är världens bästa resesällskap.

Inga kommentarer: