söndag 30 augusti 2009

Vaknade imorse och insåg att min nattgäst var försvunnen. Det var min kompis A, som övernattat på min soffa men imorse fanns han inte där. Jag letade igenom lägenheten och fick till slut ringa honom. Han hade vaknat före mig och gått ut på en promenad.
Igår var vi på lokal och lyssnade på en bluesgrupp från stan. "Walking Canes" heter gruppen. Det blev en lugn tillställning med inte allt för mycket pilsner. Vi var pigga imorse.
Felix ville så gärna träffa A och bygga Lego så vi tre grabbar låg här på golvet i en och en halv timme och byggde det ena fordonet efter det andra. Ovanstående bild föreställer en sorts fantasifarkost som Felix byggt. Han har en fantastisk känsla för symmetri och färgkombinationer. Kul tycker pappa!
Sedan åkte jag till kapellet och A åkte hem för att se på Formel 1 på TV. Jag gick mest och skrotade, satt på trappan och vinkade åt förbipasserande och hoppades på att få besök en stund. Jag åkte iväg igen och köpte silvertejp och en pizza. Pizzan åt jag sittandes i trappan i en av trappstolarna. Det blev så illa att jag fick gå in och sova middag en stund på soffan i prediksalen. Man sover gott i kapellet.
Några av fönstren på framsidan är trasiga. Någon har kastat sten på dem men det var långt före jag köpte kapellet. Jag tänkte jag skulle laga fönstren provisoriskt så att det inte regnar och blåser in hela hösten.

Här har jag tejpat och täckt med byggplast. Sedan mätte jag upp uthuset noggrant för att kunna göra en riktig ritning om jag lämnar in om bygglov. Givetvis glömde jag mina anteckningar i kapellet...

Dagen avslutades vid arbetsbänken där jag packade upp de elektronrör jag beställt till mitt nya slutsteg, "Donovan".


4 st 6550 från den ryska tillverkaren "Sovtek". Visst tusan är dom vackra. De kommer att glöda vackert i höstmörkret i kapellet.

Imorgon ska jag med jobbet till Sunne för att planera verksamhetsåret 2010. Det brukar vara väldigt givande på dessa planeringsdagar och jag ser fram emot årets planering i Sunne.

Ikväll blir det tidigt i säng och läsning.

Inga kommentarer: