måndag 8 februari 2010

Först ett litet kompletteringsinköp av rördelar sedan raka vägen till kapellet. Rörkrökare Jörgen var inte på plats så jag knackade ner resten av den gamla putsen på murstocken. När sista hammarslaget föll, kom Jörgen.
Rören till handfatet är nu klara. Sedan går vattnet vidare upp längs hörnet, upp mot taket och bort mot duschen. Det blev en lite trixig lösning vid övergången från den ena väggen till den andra.

En så underbar krök så jag direkt döpte om Jörgen till Jörgen Pulls (Pulls är efternamnet på en pensionerad rörmokare i Kristinehamn).
LS och TA kom på visit till kapellet. LS behöver göra lite förbättringar på sitt tävlingsvapen. Vi ska ta en dag hon och jag och försöka lösa det. TA hade aldrig varit i kapellet förut så hon fick sig en rundtur.
Hem och duscha och sedan till Ann-Karin för underbar kvällsmat.
Imorgon blir det mera rörkrökning.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej eddie!
Nu börjar det likna något:-)
MVH
Kludden

Eddie sa...

Jaa! Det blir så grannt så!

Miss Gillette sa...

Ja, Pulls! Han servade morfars oljepanna i alla år och hann även pyssla med den ett par gånger åt oss innan han slutade. Bergvärmepumpen vi har nu skulle han inte ha fått dona med, för det är en annan firma som har entreprenad på det. Den firman tar förresten ut nåt så bisarrt som "besöksavgift" (på nästan fyrahundra spänn) när de servar nånting och jag undrar om det inte finns nån som helst gräns för fräckheten. Vadå besöksavgift? Är det för sveda och värk kanske -- för obehaget att behöva träffa kunden? *mummel mummel*

Anonym sa...

Lila border i badrummet...lila...var har jag sett den kolören?....En tatuering kanske det var, jo så var det, ett peacemärke och sedan var det ett par glasögon och.....
Vad har du för förhållande mellan lila o dig, är det någon du vill förtälja oss oupplysta medmänniskor.

/08:an

Eddie sa...

Lila, ja... Jag har alltid älskat lila och det gjorde min mormor också även om hon inte omgav sig med lila saker överallt. Det är det enda jag kan tänka mig. Det var känt i hela släkten hur mormor älskade lila.

Jag älskade mormor.