söndag 7 februari 2010

Fortsatt rördragning i kapellet. Dagen startade sent på grund av sovning tills man vaknade av sig själv (för en gångs skull). Arbetsdagen delades på mitten av ett barnkalas på två timmar så det blev väl inte sådär jättemycket gjort. Ann-Karin kom hem tidigt från Sälen så hon hann däremot med ett jätteryck. Hon spacklade väggarna i sovrummet.
Endast ett foto från dagens arbete.

Varm- och kallvatten från undervåningen ska ledas in i badrummet (till vänster) och ut i köket (till höger). Snickaren kom upp en sväng och granskade arbetet så här långt.

Det tog liksom lite stopp sedan då en t-koppling saknas för att komma vidare i badrummet. En t-koppling införskaffas enkelt imorgon och då kör vi vidare.

Kvällen avslutades med stekt salt sill hos Ann-Karin.

4 kommentarer:

Annelie sa...

Vad kul att se att du har börjat få upp ångan igen, det verkar ju som om Ann-Karin var precis vad du behövde....

Det är bra att det blir lite mer liv och rörelse i kapellet - fortsätter det i den här takten så kan ni ju snart flytta in vetja = D

Eddie sa...

Det var nog så, Annelie! Det är så otroligt roligt med kapellet nu. Kan inte hålla mig därifrån.

Unknown sa...

Kull att du är på G:) Har för mig att du i sommras sa att ni skulle bo i kapelet i höst...:)Knaske medade den höst som kommer hi hi hi

Var det dig /er jag vinkade på i går? Var påväg till pulkabacken:)

// Sarah

Eddie sa...

Ja det är riktigt gött att vara igång igen. Jag trodde jag skulle flytta in förra hösten men livet och lättjan kom emellan. I slutet av sommaren i år blir det inflytt.

Det var mig och Ann-Karin du mötte igår!