tisdag 29 juni 2010

Har varit lite avslagen sedan midsommarfesten. Jag kan bli sådan när jag haft stora förhoppningar på något och sedan allt är över. Innan midsommar var jag så laddad och engagerad men nu är det genomfört. Jag kommer aldrig att glömma denna musikfest och den var så lyckad. Jag vill så jättegärna återuppleva en liknande "jamsession" i kapellet och det blir nog så att vi får försöka planera en i höst någon gång.

Två kvällar i rad har Felix och jag varit i Jutviken och tagit kvällsdopp. Kan inte låta bli att minnas hur trött jag var på all snö som låg i vägen överallt i vintras. Nu är det borta och allt grönskar igen.

Min kompis Per som stod för ljudanläggning och ljus på midsommarfesten fotograferade lite under festkvällen och här kommer några bilder. Han filmade lite också. Länk till YouTube.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!
A living chapel.

Kludden

Eddie sa...

Ja! Ett av dom få. Det verkar som om alla kapell får hussvamp och rivs nuförtiden. Det finns dock ett antal som rustas upp i olika syften.

Anonym sa...

Nu när Hultsfred har gått i graven, så kan Chapel Jam i Kristinehamn ta upp den fallna manteln.
Det finns fortfarande hopp alltså!

Hälsar
Sven

Eddie sa...

Jag hoppas Hultsfred kommer tillbaka. Inte för att jag varit där men det är en plats som varit omvälvande för många ungdomar tror jag. I mitt kapell kan jag köra lite "Jams" innan jag flyttar in. Det blir lite stökigt kanske att ta in en massa folk i sitt vardagsrum. Om planerna följs ska det byggas vardagsrum i prediksalen år 2013. Sådan är min tidsplan. Fram tills dess kan det dock nyttjas till Chapel-Jams när andan faller på.

Gött Dä!

Peter sa...

Kul att se att det funkade så bra. Den utlovade "trädgårdsfesten" var det denna månntro? Som sagt hade man gärna anslutit men det funkade bara inte på midsommar tyvärr för oss småbarnsföräldrar. Nästa gång hoppas jag verkligen på. Vg renoveringar så är detta verkligen positivt. Att vår gamla folkpark revs var synd och skam. Nu känns klassiska Björneborgsparken än mer viktig. Och så Kapellet då. Tycker fler spelställen skulle haka på jam-kulturen. Öppena scener där musikerna kan komma och spela. Självklart så ska Kapellbloggen länkas till. Det är fixat här och nu. Peace.//P http://ikristinehamn.se/lasarnas-sidor/

Anonym sa...

----
Kapellet i lokala tidn ganska nyligen. Googade o hittade faktist en lank till reportaget har:
http://www.testwebben.se/4443/Filer/1.jpg
http://www.testwebben.se/4443/Filer/2.jpg
http://www.testwebben.se/4443/Filer/3.jpg
---P