måndag 16 februari 2009

Tog bort maskeringstejpen från våtrumsmattan.

Och så här blev det i skarven mellan "väggklet" och golv.

Sedan drog jag ett lager färg på köksluckornas insidor igen. Min oro för att färgskillnaden mellan luckor och vägg visade sig vara obefogad. Jag höll upp en lucka mot väggen innan jag målade en andra gång. Detta var i dagsljus. När det sedan mörknade och jag bara hade glödlampeljus att tillgå, blev jag tveksam igen.

Lådorna är ju färdigmålade så här kan man se att nyansskillnaden inte är så stor. Denna bild är tagen med blixt så det ger inte heller riktigt rättvisa.

Kan också informera om att mitt långkok från i lördags blev helt misslyckat. Glad i hågen skulle jag mumsa i mig en första portion i går kväll efter kapellgöromålen. Men min Bigos var oätlig. Detta kunde härledas till skinkspadet jag använt. Tydligen hade spadet härsknat i frysen sedan dagen före julafton. Det är svårt att veta hållbarheten på feta och salta saker i frysen. Mitt skinkspad hade definitivt passerat gränsen för att vara tjänligt som människoföda och både Eddieportioner och dubbelportion får gå raka vägen ner i sophinken. Buuuu...

Inga kommentarer: