torsdag 26 februari 2009

Pappadagar pågår. Imorgon fredag ska grabben med på "After work", eller "After play" för hans del. På lördag har han födelsedagskalas och först på söndag blir det kapell igen.

Måndag och tisdag däremot, ska jag på konferens i Linköping. Det ska väl bli OK eftersom det är en bra och intressant konferens men jag hade nog hellre varit i kapellet och kroppsarbetat två heldagar. Nu missar jag två gemytliga vanliga kvällar i kapellet.

För första gången i mitt 44-åriga liv har jag ikväll rakat en "skäggfrisyr". Får se hur den går hem bland kollegorna på jobbet imorgon. Grabben sa i alla fall: -Va´coolt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill se en bild!!

Eddie sa...

Nähä du! Jag har inte vant mig själv ännu och den kritiska massan på jobbet har ännu inte fått uttala sig.

De har förvisso inte makten att förändra eller ens påverka mig, även om de kanske skulle vilja det ibland. Fråga Gus vad han tror att jag rakat för frisyr.

Anonym sa...

HJÄLP hur kan detta ha blivit.
Du måste tänka på oss som vant oss att se dig som Karlsson i Hemsöborna "..han kom som ett yrväder" Tack o lov att barn är snälla i alla fall

/08:an

Eddie sa...

Det är inte så dramatiskt. Folk ser det knappt. Jag tycker att det är OK och det blir ännu bättre när det får växa lite till.