söndag 22 februari 2009

Hemma igen efter en häftig kväll i Valsverket. En mycket bra konsert men tyvärr spelades det något för starkt för mina öron. Öronen hade redan fått sig en törn under dagen i kapellet när gitarristen var där och spelade genom gitarrförstärkaren. Jag har faktiskt lite ont i ena örat och det är inte bra.

Öronens inre känsliga delar börjar bli för gamla för sådana här nöjen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Brukar ha öronproppar eller lite toapapper i öronen de ggr jag varit på konsert o så tillhör jag dem som hängt mycket i replokalerna vid ASG så man har liksom haft för vana att skydda sina öron. Hoppas du klarade dig utan men då :)

Förövrigt låter den gruppen intressant. Tror jag sett dem på TV nån gång.

Tjo Flöjt...nu BORDE jag sova :)

Eddie sa...

Vaknade precis och känner mig bra i örat. Det var bara vänsterörat som fick sig en törn.

Du har ju helt rätt, Thirre. Men öronproppar tar bort så mycket av ljudkvaliteten tycker jag. Det låter bara "bumligt" och diskant och mellanregister tas ner för mycket. Önskar att det fanns bra pluppar som beöll alla frekvenser men tog ned ljudstyrkan bara. Det finns väl sådana med de är svindyra och måste gjutas efter ens eget öra.
Idag ska ägaren till gitarrförstärkaren komma till kapellet och spela. Vi får be honom att inte dra på för mycket. Det får bli vilodag för öronen idag.

"Replokalerna vid ASG"...Vilka har repat där tro?

Anonym sa...

Nej, det är sant det blir lite burkigt ljud.

Jag hängde både vid ASG och ABF. Oj oj oj...en massa HC o Punkband. De rejäle, Miscondact, Burst och flera band som hade några spelningar på Saltmästar'n och sen inte blev nåt mer. Nästan alla i min omgivning spelade i band av olika kalibrar.
Hmm...minns inte ens alla mystiska namn. Drack väl mest en massa öl när jag satt där :)

Bra att örat mår bra!

Eddie sa...

Jag har också varit bisittare och aldrig hanterat instrument själv.

Öl har jag däremot alltid varit duktig på att dricka...