lördag 22 februari 2020

Riggat inför morgondagen

Nu har jag röjt i prediksalen, byggt ställning inne och plockat in de verktyg jag föreställer mig ska komma till nytta. Imorgon kommer snickaren och ska hjälpa mig att sätta upp tavelbelysningen. Jag vet inte hur många gånger jag har gått igenom de olika momenten i min hjärna. Jag har försökt tänka på allt. Jag har givetvis också gått igenom allt hemskt som kan hända imorgon.
Skräckscenario efter skräckscenario har jag målat upp; alltifrån att borra fel genom taket till att riva ner någon av de stora glaskuporna som jag kommer att få akta mig för när jag står på ställningen. Ovärderliga glaskupor som inte går att ersätta.

Igår bytte jag tavla framme på bokhyllan också.
Veckans hängning blev så här. Nu ska jag vila ögonen på den i en vecka under reklampauserna på "Farmen". Och här i soffan ska jag sitta ikväll och fundera mera över morgondagens arbete. Det är lite nervöst.

Det blåser och regnar och är riktigt otrevligt väder stundtals. Just nu regnar det inte men vinden tar tag i kapellet ordentligt ibland.
Sivan vet inte vad hon vill. Hon blir rastlös och understimulerad härinne och vill gå ut. Men hon lämnar knappt altanen.
Det här är en vanlig syn fem minuter efter jag släppt ut henne. Sedan sätter hon sig med nosen mot rutan och vill in.

Inga kommentarer: