tisdag 27 april 2010

Åkte raka vägen till kapellet efter jobbet och bytte om till arbetskläder. Åkte sedan ner till järnvägsstationen för att hämta en ryggsäck som kollega BC köpt åt mig i Karlstad. Jag blev jättenöjd med ryggsäcken när jag packade över mina prylar från den gamla. Den gamla fick vara kvar i kapellet och det kändes mycket bra. Det kändes bra för att jag samtidigt tänkte att det inte var någon idé att ta med den till lägenheten då jag snart ska flytta hela bohaget till kapellet.

EP kom på besök på sin cykel och satt hos mig en stund medan jag målade. Jörgen och PO körde upp en del PA-utrustning som ska provköras i kapellet inom kort. Snickaren kom också upp och hjälpte mig att lirka in kylskåpet i nischen. Nu är det bara att sätta i kontakten och fylla kylen med öl.

Jag mår så gott nu när jag ser en ände på första etappen då övervåningen ska göras beboelig. Jag målade det sista i köket och fortsatte med att måla hela hallen en gång. Det tog hela kvällen och jag var inte hemma förrän kl. 21:30. Då var det gott med kvällsmat eftersom jag inte ätit sedan lunch. Idag var första dagen med matlåda men jag insåg tyvärr att portionen var något för snålt tilltagen.

Nu stundar pappadagar igen och till helgen ska jag måla klart väggarna i hallen uppe. Måndag nästa vecka ska kollega BC komma och hjälpa mig att tapetsera klart. Därefter ska jag göra ett sammanfattande bildreportage på övervåningen.
Sedan kan jag åka till New York med gott samvete.

3 kommentarer:

Therese sa...

Härligt att det rör sig mot den definitiva inflyttningen! Jag åkte inlines för första gången i mitt liv i kväll. Runt omkring på asfaltsgångarna i Irisdal. Där gick du miste om en syn du hade fått skratta gott åt :-) Fast skämt å sido gick det GANSKA bra. Ser fram emot bildreportaget sedan.

Eddie sa...

Det hade man ju faktiskt velat se :-D

Therese sa...

Jag tänker fortsätta med den här "sporten" så du lär nog se mig svischa förbi nån gång :-) Go natt.