söndag 18 april 2010

Ett lyckat långkok i kapellet. Jag startade koket vid 12 tiden. KO kom på besök och satt på trappan en god stund medan jag gick och eldade och pysslade med grytan.

Här puttrar löken. KO åkte vidare och PO kom istället. Därefter kom Jörgen och LK. Jag ringde in IB för att komma upp med bröd och när han kom var det precis lagom att äta. Det var hemskt kallt i nordvinden och det blev knappt ens bättre när solen tittade fram.

Vi väntade fler gäster. TA och LS skulle också komma upp och få sig lite kvällsmat.


Här sitter tre nöjda matgäster och fryser mot söderväggen.

Jag lastade också släpkärran full inför tippbesök. Det var meningen att jag skulle till Tokholm imorgon men undkom denna resa tack vare återbud från flera mötesdeltagare. Det innebär att jag får en bonuskväll i kapellet imorgon och att jag kan köra ett lass till tippen imorgon bitti. Lyckades med hjälp av Jörgen och PO att röja lite i prediksalen.

Grävaren kom på besök och tittade på kommande grävarbete då avloppet ska färdigställas.

3 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Jag som trodde du skulle koka slamfärg. Det har jag alltid velat göra, det verkar inte svårt alls. Tänk känslan av att skydda sitt hus med färg som man gjort själv!

Eddie sa...

Det hade funkat att måla huset med gulaschen om man pillat bort köttbitarna. Kulören var ganska nära falu rödfärg.

Miss Gillette sa...

He he. Okej, du får måla en provbit och ställa ut, och sen testa hur många år den håller. Om det funkar får man ju ett väldigt aptitretande hus också.