fredag 14 juli 2023

Marknadsdag

Gick upp kl 9 och Carrefour ringde för leverans. 


Vi åt frukost och tänkte att det skulle bli skönt att bli av med de gamla sunkiga apparaterna. Vi bar upp kyl och frysvaror till Kent så det var tomt när de skulle komma kl 10.


De kom kl 10 också men endast hällen kom och den skulle inte installeras av de som var här med den. Kyl och frys skulle komma imorgon och då skulle de även demontera den gamla hällen. Jag fattade ingenting. Då kunde de ju lika gärna tagit med hällen imorgon också. Så nu fick vi hämta kylvarorna hos Kent igen också och gå upp med dem imorgon igen.


Vi tog cyklarna till Carrefour för att parkera där och gick sedan till fredagsmarknaden.


Vi gick en kort tur bland stånden och satte oss sedan och tog en varsin kaffe. 


Sedan köpte vi Churros och åt på tillbakavägen till Habaneras.

Det var skönt att komma in i butikerna på Habaneras och till deras AC-luft. Vi köpte varsin t-tröja och Felix kollade solglasögon. Sedan gick vi upp till Lizarrian och käkade tapas.


Gott som bara den. 


5 tapas var och en varsin Cola.

När vi kom hem badade vi direkt, solade en timma och badade igen. Klockan var då strax över 16 och vi slappade inne resten av dagen.


Kl 18:40 mötte vi upp Micke och Karin för att cykla upp till "Lille Svenskan" där dagens middag skulle intas. Vi blev ett väldigt gäng däruppe.


Sjötunga till middag. 


Här sitter hela sällskapet utom Felix som tar bilden.


Jag, Felix, Micke och Texas cyklade hemåt men Micke, Felix och Texas drog vidare ner till stan. Jag orkade inte mer och cyklade hem istället. Imorgon får jag veta hur de hade haft det på stan. Tindra skulle sluta upp till gänget på stan sedan.

Inga kommentarer: