onsdag 12 juli 2023

En lång väntan

I natt kommer Felix. Dagen började med en tur till storkinesen och Carrefour med Kent. Köpte en lässtol till uteplatsen. Hade kontakt med Felix innan han klev på bussen i Kristinehamn och läget var under kontroll.

Jag glömde nämna att jag såg flygande flamingos igår kväll för första gången. Och att "Per i Strand" vägrade sätta på sig torra byxor efter att han badat trots ihärdiga uppmaningar från mig.

Bussresan till Arlanda för Felix gick bra. Vi pratade lite när han gått igenom säkerhetskontrollen och satt vid gaten. Det var fortfarande nästan tre timmar kvar till avgång men han gick och käkade lite. Han hade kommit in på en utbildning på Chalmers och stod som reserv på en annan men han ska inte börja till hösten ändå. Han ska jobba lite till. 


Jag åkte och hämtade paket från Amazon för första gången härnere. Det kan bli farligt att det går så smidigt att beställa saker även hit. Idag var det en mixerstav och en kryddkvarn som kom. Någon dag ska jag köpa lite kryddor och blanda en egen curry tänkte jag.

Idag har jag tappat bort två grytlock. Jag hade lagt dem på baksidan utanför dörren för att ta med dem i soporna nästa gång. Sedan ångrade jag mig och tog in dem igen. Nu finns de inte längre tydligen.

Jag satt och följde Felix flight på en flygradarapp och gjorde anteckningar var han befann sig vid olika klockslag. 


Medan han satt och hade det tråkigt och hade träsmak gjorde jag detsamma i min kontorsstol i ren sympati.

Så här gick rutten.


Frankrike är otroligt stort insåg jag när jag följde planet. Även om den här resan var seg och långsam understundom sittande på min kontorsstol hade jag ändå stor behållning av den. Mina tankar var ju hos Felix hela tiden också. Intressant att se vilken väg planet flyger.

De landade på minuten enligt tabell. Nu ska jag bara vänta på att Felixen ringer och berättar att han landat. Men det vet jag ju redan.

Inga kommentarer: