fredag 27 mars 2009

Fick just telefon från min kompis Jörgen som sitter ensam i kapellet och arbetar med vår förförstärkare. Han har ikväll fått underbar musik att spela ur den. Det är positivt och nu vill jag få ordning på min också. Jag har dock planerat fortsatt kakling på söndag och min elektronik får nog tyvärr vänta ett tag till.
På söndag ska jag försöka minnas att ta ett foto på tapeten som ska pryda ena väggen i hallen uppe. Jag tänkte försöka måla lite i hallen på söndag också.

Sitter nu och lyssnar på en jättekonstig skiva från 1972. Den är inte dålig, bara jättekonstig. Gruppen heter "Gentle Giant" och skivan heter "Octopus". Jag fick tre beställda skivor i min brevlåda idag. Den som jag nyss nämnde och en till med samma grupp, "Acquiring the taste" från 1971. Sedan en med David Gilmour, "Live in Gdansk" från 2006. Det blir helkväll framför högtalarna ikväll. Felix sover sött.

Jag såg ett inslag på TV för några dagar sedan där man gått ut på staden och frågat folk: "Vad är det vackraste ljudet du vet?" En man svarade, -Ljudet från mina barn när de sover. Det kan jag verkligen hålla med om. Ingen stereoanläggning i världen eller musikkomposition kan mäta sig med det trygga snusandet från ens eget barn.

2 kommentarer:

Therese sa...

Nej, du får INTE glömma att fota tapeten. Den har jag varit nyfiken på en vecka nu :)

Eddie sa...

Jag lovar att inte glömma. Jag ska dit imorgon redan och då kan jag ta kort.