söndag 22 mars 2009

Slappardag i kapellet (trodde jag). Kom dit vid 10-tiden och började löda lite smått på en del till min förstärkare. Jörgen var där också och satt och lödde på sitt.

Rätt som det var dök snickaren upp för att inspektera kaklingen. Han lyckades övertala mig att sätta lite mera kakel idag, trots att jag tänkt slappa. Han gick på som en tromb som vanligt. Sedan försvann han mitt i alltihop för att spela badmington. Nåväl, då fick jag ju lite gjort idag också och det som är gjort är gjort.

Han visade mig också hur man tar ur i plattorna för t ex eldosor så nu tror jag mig våga på det också på egen hand.

Det kommer att bli ljust och fint i badrummet när det blir klart. Nu är mina planer att fortsätta en bit till imorgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sådana där tromber är verkligen av godo (för det mesta). Jag skulle vara överlycklig om lite fler sådana virvlade genom min tillvaro. Men jag virvlar själv så gott jag kan.
Ska bli kul att se när toan är klar.

Anonym sa...

Visst är det gôtt när man inser att man klarat av något som man aldrig gjort förut? Ett hus är fullt av utmaningar och här i mitt hus har jag ställts inför många och klarat av dem med olika bra resultat, men aldrig sämre än att jag varit nöjd på slutet. Antagligen finns det nya utmaningar runt hörnet... eller man kanske ska säga "runt knuten"?

Eddie sa...

Det bästa med utmaningarna är att man lär sig av dem och blir lite kunnigare och modigare nästa gång.