måndag 9 mars 2009

Jag blir nog kvar här ändå. Det blev inte mycket lättare att lägga upp bilder och text. Ursäkta att jag hattar hit och dit. Jag kompletterar nu denna blogg med inlägg från den andra.
Felix och jag åkte till Karlstad idag och fick tag i en hy handkontroll till PC:n men inte fungerade det för det. Jag måste gå igenom den stationära datorn för att se hur den egentligen mår. I bilen på vägen dit frågade han: -Pappa, har du varit i Chicago? -Nej, svarade jag, varför undrar du det? -Jag vet inte, svarade han. -Hur har du hört talas om Chicago, frågade jag, -Jag vet inte, svarade han.
Jag åkte till kapellet med en stor kasse härifrån lägenheten idag. Jag kunde inte hålla mig från att ta med gardiner nu när köket blev så fint.
Så här blev det trots att köket är dammigt och bedrövligt. Det ser bättre ut utifrån i alla fall. Jag tog med lite krukväxter också. Sedan började jag förbättra förvaringsmöjligheterna i hallen.

Denna smutt finns mitt emot badrumsdörren. Till höger är trapphuset och till vänster köket. Smutten var 90 cm djup och jag satte upp hyllplan för förvaring av kläder. Allt ska målas sedan. Framför klädhyllorna finns möjlighet att hänga galgar med kläder på också. Detta är en av snickarens förslag igen.
Nu sitter jag i lägenheten igen och kvällen ska ägnas åt aktivt musiklyssnande. Just nu snurrar "Camel" Breathless från 1978.
Jag han byta till "Camel" Moonmadness från 1976 innan jag publicerade inlägget. Häftig musik från svunna tider.

KÄRLEKSMÖTE

Jag kommer in i stadens bibliotek, ser mig omkring, och plötsligt...
Där står du.
Du skiljer dig inte så mycket från de andra men jag vet...
Du är inte riktigt lika stor som de andra och möjligen lite gråare men inuti blomstrar du.
Jag ser mig omkring, går med bestämda steg fram emot dig, tar tag i dig ganska bryskt och sedan för jag dig, varligt, genom stadens gator, hem till mig.
Jag säger ingenting på hela vägen.
Jag lägger dig i sängen, sätter på musik, dämpar belysningen och smeker dig med fingertopparna över ryggen.
Jag tar fram vin.
Nu är jag trygg, vi ska ånyo ha en hel natt tillsammans.
Jag lägger dig på rygg.
Och försiktigt, ytterst försiktigt öppnar jag dig.
Min favoritbok.

Länk till elektroniktråd:

http://rauna.forum24.se/rauna-about51-0-asc-210.html

Bläddra neråt bland inläggen på den sidan för att se vår shoppingtur...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va´f.. Först köper du min fars båt mitt framför näsan på mig och nu har jag fått nys om att du köpt stället jag drömt om när jag red förbi på "Arne Löövs-vägen" i min ungdom... Nåja, det sistnämnda är jag inte så avundsjuk på just nu. Varför ser du om du "googlar på Jogarsrud". Lycka till// Lillasyster Asklund

Eddie sa...

Vilket sammanträffande! Det var konstigt att vi har så lika intressen. Kul att se att ni inte heller är sysslolösa. Det verkar jättefint i Jogarsrud. Ska lägga upp er sida som favorit och följa den så smått.