söndag 1 mars 2009

Stillsamhetens dag i kapellet. Jag har skrapat en fönsterkarm i hallen uppe och tvättad väggar och tak inför målning. Vi hade heller ingen musik idag då Jörgen reparerar slutsteget vi spelar med för närvarande.
Vi fick däremot oväntat besök idag. En man som följt såväl kapellbloggen som de forumtrådar vi har på andra elektronikforum. Han hade också med en present till oss.

Motstånd och kondensatorer som han hade över. Inte mindre än 51 olika värden på motstånden. Nu blir det till att köpa ett sortimentskåp så vi kan få fin ordning på dessa.

Det är verkligen jätteroligt med sådana här besök. Att helt okända människor ger sig till känna är fantastiskt. Skylten jag satte upp på väggen till kapellet ("Googla på Kapellbloggen") har givit precis den effekten jag ville. Nya kontakter med okända människor. Efter dagens besök av denne hedersman är jag säker på att vi kommer att träffas flera gånger. Han kommer att titta in till mig när han har vägarna förbi och jag kommer att åka upp till honom och få en kopp kaffe.

Sedan var det skäggfrisyren.


Tja, så här ser det ut. Det går väl att se ut så här ett tag. Trivs jag så får det väl bli så här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Säger som din grabb: Va coolt!
Ha det bra i Linköping.