fredag 25 september 2009

Arbetsveckan slut. Felix och jag äter Tacos som så många andra just nu. Imorgon förmiddag ska Felix börja spela tennis. Jag själv är ju en stor motståndare till idrott men jag kan knappast neke grabben. Han har bollsinne och tennis kan ju vara en investering. Förresten lärde han sig att cykla förra helgen hos sin mor. Han bara kom på att han ville cykla och så gjorde han det...

Nu börjar nog de här skjutsningarna till träningar som man hört talas om av andra fäder...

3 kommentarer:

FrkLugn sa...

Se det kommande arbetet med skjutsande som en pensionsförsäkring. När grabben drar in kulor runt om världen alla centercourtrar så kan du luta dig tillbaks i ditt kapell.

Broder T hade planer för sina systerdöttrar. Blonda & söta med efternamnet Borg. Det var liksom klappat och klart för en vinna vinna-situation.

Men de små liven greppade innebandyklubborna istället.

Therese sa...

Å fyyy....hoppas vi skonas ett tag till :-) Jag hoppas mina barn blir små entomologer med lupp runt halsen istället eller punkstjärnor :-)

Min missionskyrka sa...

Hej!!
Håller på att läsa ikapp mig.. var ett tag sedan jag var här och kollade. Nu har jag iaf köpt min missionskyrka och påbörjat renovering =) Kolla gärna min blogg, minmissionskyrka.blogspot.com
Mvh Maria i Borås