måndag 28 september 2009

Fick paket med Bussgods idag. Ett försteg och med radiodel som jag bytt till mig på Internet. Jättevackra saker som jag också har matchade slutseg till. Kan tro att dessa tingestar är från mitten av 60-talet.
Underbar design!Kunde inte undanhålla er en bild av baksidan. Minst lika vacker som framsidan.

Jag fortsatte att löda på en nätdel till min grammofonförstärkare. Nätdelen byggs separat eftersom man vill undvika störningar i den så känsliga förstärkardelen.

Det fungerade när vi provade det. Lite kvar att göra på denna låda men jag tvingas vänta på några kontakter som jag beställt.

Fick ett mail från en tidigare kollega som hittat ett foto på kapellet från 1960.

Då var huset putsat. Från början var det stående brädpanel men sedan fick man tydligen för sig att byta fasadbeklädnad. Nu är det stående brädpanel igen men jag har stött på putsen när jag borrat genom väggarna.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Kul med äldre bilder - särskilt när det är nåt som ändrats så radikalt som i detta fallet, kapellet passade helt klart i vitt.

Här syns det lilla runda fönstret också, det skulle du ta fram igen om jag inte minns fel?

Eddie sa...

Det runda fönstret ska fram om det är tillräckligt fräscht. Det var helt OK som vitt men jag tycker det är roligare att det är återställt till ursprungsutseendet. Falurött är ju snyggt och väldigt praktiskt.