söndag 6 september 2009

Elektronikmys i kapellet hela dagen.

Tyvärr inga besök. Det fanns hur mycket kaffebröd som helst idag. Jag har suttit och ritat lite på utbyggnad av uthuset. Idén börjar ta form och det kanske snart blir till att lämna in för bygglov.
Denna keyboard köpte jag till Felix på loppis igår. Den har en massa förprogrammerade takter och komp. Risken är väl att jag blir vansinnig på ljuden. Jag tycker ändå det vore roligt om han fick lite intresse för musik.
Här är pallen med inbyggt syskrin. Också från loppis.
Titta vad pluttigt! Här har jag tänkt förvara mina sygrejer. Mest kommer det dock att innehålla knappar. När min mormor gick bort för många år sedan, tog jag reda på hennes knappar som hon sparat. Jag lekte ofta med de knapparna när jag var liten och varje gång jag tar fram dem så väcks en massa minnen. Jag känner igen nästan varenda knapp. Hittils har det varit svårt att hitta något lämpligt ställe att förvara påsen med knappar men nu är det enkelt. Jag ska hälla ut påsen rakt ner i skrinet.

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Åh, jag blir lätt nostalgisk. Även jag plockade med mormors knappar i brist på sysselsättning. På tygaffären fanns så underbara jalusiaktiga grejer där knapparna satt uppsatta. Undrar hur många barn av idag som nöjer sig med att leka med knappar?

Eddie sa...

Gjorde du sådana där snurror med en knapp och en sytråd som brummade när man drog i dem?