måndag 14 september 2009

Idag har jag suttit och lött i kapellet hele kvällen. Jag trivs så otroligt bra med lödrök i näsan och lite musik på i bakgrunden. Jörgen har suttit bredvid och hostat och jobbat med sitt.

Jag tänke försöka mig på att lägga upp en liten filmsnutt på bloggen. Det är så att, i tjänsten, har jag en mobiltelefon som enda kamera. Den här mobiltelefonen är en av mina största ovänner. Den är jätteseg att få igång, batteritiden är otroligt kort och den lever ibland sitt eget liv. Nästan varje gång jag försöker ta ett foto med den så spelar den in film istället. Just så skedde när jag och en kollega var ute och tittade på ett avlopp. Jag skulle ta en bild ner i en trekammarbrunn.

Som ni hör så var detta droppen för mig. Att stå och filma avföring i en trekammarbrunn är ju sjukt. Att ta ett foto för bilddokumentation känns mer OK.

Min kollega börjar skratta åt min olycka i slutet av sekvensen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha!!! :)

Fy fan vad jag känner igen mig... undrar hur många bilder på trekammarbrunnar, skithus och städutrymmen man har tagit egentligen...

Det är ett konstigt jobb man har... det framstår ännu klarare när man ser din filmsekvens. Fast den blev ju till glädje ändå på något vis! :)

Eddie sa...

Ja. Vi har ett konstigt jobb, den saken är klar. Denna fadäs hade väl aldrig inträffat med din iPhone eller?

FrkLugn sa...

Haha!!! Du är ju rätt sjuk Eddie. Måste tipsa om en blogg där du kan lägga upp dina alster på. När du lärt dig att ta stillbilder d.v.s.

http://dassspott.blogspot.com/

Anonym sa...

Har väll inte med skit att göra,eller??
Men ett tips är det i alla fall.
http://www.blocket.se/varmland/Langkok_av_Jens_Linder_23606314.htm?ca=7&w=1

Eddie sa...

FrkLugn: Den där bloggen är alldeles för städad och pluttinuttig för mina grova intressen. Bah!

Anonym: Nåja, lite med skit har det väl ändå att göra. Det kommer ju som en restprodukt av långkoket så att säga...