tisdag 22 september 2009

Grävaren fick förhinder ikväll också.

Jag satte i tätningslist runt en dörr som ska vara stängd i vinter. Jag ska värma upp verkstaden i vinter för elektronikens skull. Den trivs inte i råa utrymmen. Jag högg också lite ved idag igen. Nu är det inte många klampar kvar. Sedan monterade jag ihop två aluminiumlådor som ska rymma min grammofonförstärkare. Jörgen fick besök av en arbetskamrat, E, som behövde hjälp med en Dynaco Stereo 80 som gått varm på den ena kanalen. JS kom upp på mopeden med några pilsner. Han trivs gott i kapellet. Han gjorde sig hemmastadd på min lödplats och lagade en massa kablar till sina instrument och PA.

Kapellet är som en fritidsgård. Det är precis så jag vill ha det. Folk kan komma dit och vara välkomna när dom vill. Vi har alltid något att prata om. Stress existerar inte.
Hoppas den andan lever kvar även när jag flyttat in. Det skulle vara nyttigt för mig. Och hoppas att folk trivs lika bra i kapellet när det blir inbott som mitt enda hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eddie!
Härlig inställning. Öppna upp hemmet till folk som vill prata,lyssna och ta en pilsner.
Synd att jag bor så långt iväg.
MVH
Kludden

FrkLugn sa...

Vedförrådet blir nog klart innan grävaren kommer. De där hantverkarna är allt annat än pålitliga när det gäller att dyka upp på avtalad tid.

Du får snart döpa om kapellet till oldtimers-fritids. :-)

Eddie sa...

Oldtimers ja! JS är med i mc-klubben "Oldtimers" här i stan.

Kludden: Det är verkligen underbart med möten mellan människor. Idag sker inte spontan-påhälsningar som förr (i alla fall inte här i Värmland). I kapellet sker det dock.