onsdag 14 juli 2010

Ännu en underbar dag med Felix i Hult. Varmt och skönt men lite blåsigt i början av dagen. Felix har det fantastiskt roligt därnere eftersom två av hans kompisar också är där. Det innebär också att jag får lite tillfälle att prata vuxenprat med de andra solbadarna som också ligger och håller ett vakande öga på sina små telningar så de inte går för långt ut i vattnet.

Kristinehamnsposten var uppe i kapellet i eftermiddag och gjorde ett kapellreportage också. Ska bli spännande att se hur det blir!

I kvällningen åkte jag och Felix till Picassoudden och käkade picknick och lyssnade på livemusik i den ljuvliga sommarkvällen. Helt otroligt vilken inledning på semestern!

4 kommentarer:

NAGS sa...

Kommer det reportaget i webbversion tro, eller är det bara papperstidningen som gäller?

/A

Eddie sa...

Det blir bara pappersversion på reportaget.

Peter sa...

Det var kul att läsa reportaget idag. Fint att de uppmärksammat renoveringen i pressen (NKP hade ett byggtema idag). Ett annat kapell som nyligen invigts i Krhmn går att läsa om digitalt här:
http://nwt.se/kristinehamn/article727378.ece

Eddie sa...

Det kapellet har jag gått förbi ett antal gånger. Det blev jättefint men ska tydligen även fortsättningsvis användas som just kapell.

Förhoppningsvis får den intresserade läsa någon form av uppföljning i tidningen när mitt kapell blir färdigt också. Journalisten var inne på det i alla fall.