torsdag 29 juli 2010

Dretväder! Felix och jag åkte till det nya badhuset för första gången. Det motsvarade förväntningarna med råge. Ett mycket trevligt badhus och Felix var överlycklig. Vi träffade också Albin, Felix kompis, så det var dubbelt lyckat. Vi åkte hem och käkade efter badet och jag skjutsade upp Felix till Albin för de ville fortsätta umgås. Jag drog till kapellet i arbetskläder förstås.

Jag inspekterade resultatet av golvmålningen. På de lackade ytorna hade det inte täckt riktigt men på det obehandlade köksgolvet såg det bra ut. Jag rev av det en gång med slippapper då träfibrerna rest sig något. Man vill ju inte fastna med strumporna i golvet när man går.

Jag drog allt en gång till med färg. Så här såg det ut när jag var klar.

Ute är det bedrövligt regn och rännilarna tar egna vägar, stick i stäv med hur jag önskar att det ska rinna.

Nu sitter jag och lyssnar på Led Zeppelin. Felix ska vara hos sin mor inatt eftersom jag ska ut och se Roffe Wikström ikväll. Det var något år sedan jag såg honom men jag njuter av det varje gång. Det blir nog till att dansa ikväll också...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Älskar vita golv, snyggt :)

Miss Gillette sa...

Verkligen snyggt. Vi ska måla tjejernas golv också bestämde vi oss för hux flux. Ljusgrått blir det.

Eddie sa...

Kom till mig och titta så du får se hur det blir. Mitt är ljusgrått även om det ser vitt ut på bild. Fr o m imorgon efter lunch är jag där. Jag ska måla en gång till då. Det är nog bättre om du kommer någon annan dag när det är torrt så vi kan gå på det.